На сьомий місяць війни росіяни стали адекватніше мислити, але все ще величезна кількість людей підтримують дії путіну в Україні.

Нове опитування провели Левада-центр, і він дуже здивував своїми результатами. До речі, це відомство було оголошено в Росії іноагентом.

За продовження війни сьогодні виступають у середньому 48% опитаних росіян. Майже половина з усіх, і після цього говорити про те, що "люди не винні" не має жодного сенсу.

Соцопитування, фото: Левада-центр
Соцопитування, фото: Левада-центр

Серед молоді з 18 до 24 років 40% виступають за те, щоб країна продовжувала війну. Прогресивне покоління, яке, як виявилося, вкрай втрачене. Вони не розуміють наслідків у майбутньому, і все, що відбувається для них, ніби бойовик, за яким можна спостерігати. Проти цього ж виступають 54% молодих громадян, і сподіваємося, щоразу їх кількість тільки зросте.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Серед опитаних росіян з 25 до 29 років трохи більше адекватних, адже підтримують дії диктатора путіна 37%.

Росіяни. Фото: скрін youtube
Росіяни. Фото: скрін youtube

Цілком не дивно, що найчастіше війну підтримують старше покоління людей. Тільки 38% опитаних у середньому бажають, щоб усе припинилося, а решта чекає на перемогу, про яку їм щодня розповідає пропаганда по телевізору.

Незважаючи на досі досить сумні результати, просування є. У травні показник тих, хто підтримував та наполягав на продовженні війни становило 72%. Мабуть, награлися у війну і почали усвідомлювати майбутні наслідки. Ну чи усвідомили, що їм не перемогти ніколи.

Росіяни. Фото: скрін youtube
Росіяни. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що ЗСУ можуть зруйнувати останню надію росіян на успіх в Україні: ракети Harm готові позбавити окупантів радіолокаційного покриття

Раніше повідомлялося, що нова стратегія путіну з "зеками" в Україні провалилася, армія продовжує відчувати дефіцит особового складу .

Також, польські "Краби" не залишають окупантам жодного шансу: промовисті кадри від ЗСУ