Після чисельних втрат російських військових, при чому елітних підрозділів, путін вирішив замінити їх зеками та бомжами.

Інформацію про це розповсюдив радник МВС Антон Геращенко. За його даними, пітерський депутат відвідав фонд "Нічліжка", який допомагає бездомним людям, і запропонував розкласти там листівки з рекламою служби за контрактом.

Солдати рф. Фото: скриншот з відео
Солдати рф. Фото: скриншот з відео

Влада фрунзенського району пояснила, що це була особиста ініціатива чиновника, а не розпорядження згори.

Бомжі в рф. Фото: скриншот Telegram
Бомжі в рф. Фото: скриншот Telegram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Запропонував працівникам розкласти у сховку листівки, в яких зазначено, що влада міста у пошуках людей на службу за контрактом. Черговий розкладати листівки не дозволив, відправив до керівництва. Але до керівництва ніхто не прийшов, – повідомив представник фонду.Альянс уже заздрить комплектації "другої армії світу".

Скриншот листівки
Скриншот листівки

На листівках зазначено, що пройти службу за контрактом можуть чоловіки віком 19–59 років з освітою не нижчою за середню.

Раніше була інформація, що у армію набирають зеків, яким не винесли вирок, проте й там охочих ставати гарматним м'ясом не набралося достатньо.

Нагадаємо, ми писали, що запаси бурятів вичерпалися? Кремль планує розпочати масовий призов жителів Москви.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти готують до війни дітей з Маріуполя: навчають стрільбі та веденню бою.

Також "Знай.ua" інформував, що

https://war.znaj.ua/436773-propagandist-sergiy-mironov-pribuv-do-okupovanogo-luganska-i-zminiv-cili-specoperaciji-teper-hochut-likviduvati-volodimira-zelenskogo