Фальшивий привід для вторгнення — у МЗС України прокоментували заяву лаврова щодо інтересів Росії в Молдові.

Лавров заявив, що москва докладе всіх зусиль для захисту російськомовного населення Молдови. Цю заяву прокоментував речник МЗС України Олег Ніколенко у своєму Twitter.

Ми це бачили. Це був саме той хибний привід, який Росія використовувала для виправдання свого вторгнення в Україну. Ми висловлюємо нашу повну підтримку суверенітету та територіальній цілісності Молдови

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, 31 серпня міністр закордонних справ росії лаврів заявив, що москва вважатиме нападом на РФ якісь дії, в яких побачить загрозу для своїх "миротворців" у Придністров'ї.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У коментарях висловлюються з приводу заяв лаврова:

"Треба називати росію тим, чим вона є – терористичною державою. У нинішній ситуації Росія, Китай, Північна Корея визнають, що геноцид і тероризм є прийнятною тактикою для імперіалістичної експансії та отримання того, чого вони хочуть", "Якщо росіяни пройдуть повз Одесу, вони, ймовірно, "визнають" Придністров'я та вторгнуться в решту Молдови", "Лавров збирається набити свій брехливий рот туалетним папером до того, як ця історія закінчиться", - написали цитуючи Ніколенка.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що у Казахстані знайшли спосіб, як максимально віддалитися від росії на рік: путін втратив ще одного союзника.

Як повідомляв "Знай.ua" Олег Жданов назвав головну причину, чому Київ не може чекати доля Харкова у цій війні.

Також "Знай.ua" інформував, що Іран порушив усі домовленості — в адміністрації США знайшли докази поставки до рф БПЛА.