Адміністрація США стверджує, що Іран здійснив постачання безпілотних літальних апаратів росії.

У Білому домі підтвердили побоювання, що Іран продає росії безпілотні літальні апарати. Про це повідомляють у The New York Times.

Іранські БПЛА. Фото: скриншот з відео
Іранські БПЛА. Фото: скриншот з відео

За нашою оцінкою, росія отримала від Ірану БПЛА серії Mohajer-6 та Shahed за кілька днів у серпні. На російські транспортні літаки завантажили обладнання БПЛА на аеродромі в Ірані, потім вони вилетіли з Ірану до росії. Це ми бачимо, такі наші оцінки, — заявила Жан-П'єр.

Іран направив сотні безпілотників власного виробництва Mohajer-6 і моделі з лінійки Shahed у рф. Першу партію доставили ще на початку серпня, проте росіяни зіштовхнулися з технічними та механічними проблемами. Наразі група російських операторів навчається керувати цими дронами на території Ірану.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Іран офіційно заявив, що не надасть військову техніку жодному з учасників війни в Україні. Армія рф дуже потребує безпілотників для війни з Україною, оскільки вагомо поступається у цьому плані ЗСУ, які мають різні типи БПЛА – як розвідувальні, так і ударні.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні невдовзі можуть з'явитись нові Bayraktar: найсучасніша розробка від турецької компанії продовжує проходити випробування.

Як повідомляв "Знай.ua", що "супутник Притули" допоможе знайти путіна? Тарологиня вказала на суттєве просування України у війні.

Також "Знай.ua" інформував, що другою армією навіть не пахне: аналітики розкрили справжній потенціал путінсього зброду.