Через війну, яка триває вже 191 день в Україні багато не лише загиблих, але й тих, хто зник безвісти. У регіонах будуть запущені координаційні пункти, де працюватимуть спеціалісти на місці.

Українці, чиї близькі зникли безвісти, можуть звернутися за допомогою в їх пошуку за місцем проживання. Поро це повідомив уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олегом Котенко. Він повідомив, що регіональні координатори розпочнуть роботу з 5 вересня.

Пошук зниклих. Фото: скриншот з відео
Пошук зниклих. Фото: скриншот з відео

Іноді для успішного пошуку людини важлива кожна секунда, якої не можна гаяти. Розширивши команду, ми зможемо оптимізувати та пришвидшити роботу, – сказав Котенко.

Люди, яку через війну втратили зв'язок з рідними можуть звертатися за допомогою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Пошук зниклих. Фото: скриншот з відео
Пошук зниклих. Фото: скриншот з відео

Для зв'язку з регіональними кол-центрами потрібно зателефонувати на "гарячу лінію" кол-центру уповноваженого з питань зниклих безвісти осіб - 0 800 339 247.

Повідомлення також можна надсилати у вайбері та телеграмі за номером: 095 896 0421

Також треба звернутись до Нацполіції з відповідною заявою та здай зразок свого ДНК. Звернись до національного інформаційного бюро за телефоном 16-48 й повідом про те, що заява в поліцію вже написана.

Пошук зниклих. Фото: скриншот з відео
Пошук зниклих. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, ми писали, що запаси бурятів вичерпалися? Кремль планує розпочати масовий призов жителів москви.

Як повідомляв "Знай.ua" путін переключився на жителів російських столиць: чоловіки з Москви та Пітера поїдуть милуватися бавовною у Криму.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ продовжують відправляти окупантів на концерт до кобзона: три мости та 60 одиниць техніки на друзки.