Мінфін розповів, що за допомогою аукціону залучив облігацій на суму майже 3,93 мільярда гривень в еквіваленті, ставки порівняно з попереднім аукціоном не змінились.

Інвесторам запропонували облігації у гривні з терміном обігу 6 місяців, 12 місяців та 14 місяців. Про це повідомляють у Facebook.

Смартфон. Фото: скриншот з відео
Смартфон. Фото: скриншот з відео

Найбільшим попитом серед українців наразі користуються військові облігації. Від звичайних цінних паперів (ОВДП) вони відрізняються тим, що мають цілеспрямованість. Залучені кошти підуть лише на військово-оборонний комплекс.

Гроші інвесторів підтримують Збройні сили України та забезпечують наших військових найнеобхіднішим: зброєю, набоями, технікою, харчуванням та медикаментами, - розповіли у Мінфіні.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Відомству вдалося залучити відповідно 228 млн грн, 2 млн грн та 93 млн грн відповідно. Крім того, інвесторам запропонували вкласти гроші в доларах та євро.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Варто сказати, що облігації можна купити у банках, але у таких установах як Ощадбанк або Приватбанк встановлено ліміт, облігації можна купити від 100 шт, (тобто від 100 000 грн), проте у маленьких банках можна придбати облігацію від 1 шт. — за 1000 грн.

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Данилов знайшов 5 відмінностей між ЗСУ та рашистами, згадавши про унітази: "Майбутнє..."

Як повідомляв "Знай.ua" Офіс Генпрокурора дізнався, чим підірвали колонію у Оленівці з воїнами "Азова" всередині: ООН чекати довго.

Також "Знай.ua" інформував, Марк Фейгін передрік нову глобальну угоду між США та Китаєм: президенти зберуться, щоб розділити росію.