Поки одні українці радіють з того, що гроші на купівлю трьох байрактарів пішли на придбання супутника, інші припускають, як саме цей супутник може нам допомогти.

Бачити переживання окупантів рф - це звичайно добре, але може бути там є дещо ще, про що нам поки невідомо? З цим спробувала розібратися тарологиня Валентина з Білорусі та порадувала українців дуже приємним прогнозом щодо "супутника Притули", адже у назві до свого відео вона запитала, чи зможе він знайти бункер путіна.

Сергей Притула, фото: скриншот из видео
Сергей Притула, фото: скриншот из видео

На початку свого розкладу вона уточнила, що Європа може примусово притягнути володимира путіна на переговори з Україною.

"У всі місця їх тикатимуть, якщо вони не хочуть по-людськи. Вже США і Великобританія висувають ультиматуми" , - говорить тарологиня.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Експертка зазначила, що українці – досить підозріла нація і після придбання супутника багато хто відверто засумнівався у тому, чи потрібен він нам.

"Будь-які гроші українців підуть на користь, хочу вам сказати. Ваші гроші ніколи не пропадуть... Супутник принесе не тільки користь, а й прибуток якийсь. Може, потім будуть в оренду здавати. А тут випало Сонце, велику користь принесе. Є такі питання, які по картах дивитися не обов'язково. У росії є сутник, але він тільки там, де рф, він на інші держави блокується. Він працює, як хрін на паркані. А в України працює на весь світ. Вони будуть там брати інформацію, щоб правильно працювали байрактари" , - заспокоїла українців Валентина.

Чи потрібний Україні "супутник Притули", розклад Таро
Чи потрібний Україні "супутник Притули", розклад Таро

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв поділився обнадійливим прогнозом по Харкову.

Раніше ми повідомляли, що екстрасенс Олена Курилова розповіла, як і коли закінчиться війна в Україні: "Чекаю на 1 листопада" .