Аналітики видання Bloomberg проаналізували ситуацію в Україні та визначили реальні військові можливості росії.

На початку 2022 року США попередили про неминучу війну, офіційні особи та аналітики у Вашингтоні та Європі припустили, що значно більша та краще оснащена армія росії швидко домінуватиме над українськими силами. Йдеться у повідомленні Bloomberg.

Розбита техніка рашистів. Фото: скриншот Youtube
Розбита техніка рашистів. Фото: скриншот Youtube

Голова Об’єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі навіть попередив Конгрес, що Київ може впасти протягом 72 годин після початку вторгнення.

Путін та його прибічники також бачили Україну як націю, розділену некомпетентними лідерами, у яких бракує волі до боротьби. Проте не так сталося, як гадалося, і минуло пів року, як українці боронять свою країну, і не думають відступати.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

росія не є рівною армії США або навіть меншим силам НАТО. - Філліпс О’Брайен, професор стратегічних досліджень Університету Сент-Ендрюса в Шотландії.

Також він зазначив, що війна показала, що рф не в змозі проводити складні операції.

рф не в змозі проводити складні операції, які під силу робити Британії, Франції чи Ізраїлю, тому, з цієї точки зору, вона навіть не є другорядною військовою силою, - підсумувів професор.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти налякані активними ударами від ЗСУ, і вже не радіють цій війні: бояться не за життя, а за гроші.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Данилов розповів, у який момент путін поставив себе вище за інших лідерів.

Також "Знай.ua" інформував, що Сергій Притула показав байрактари, на які українці назбирали 600 млн грн: "зашиті" у вишиванку.