29 серпня запам'ятається не лише початком контрнаступу українців, а й ймовірною відставкою російського глави Міноборони Сергія Шойгу. Що це може означати.

Про це під час стрiму для 24 каналу розповів військовий експерт Анатолій Кравчук.

Усунення з посади Шойгу досить важливий та цікавий дзвінок. Раніше він вважався найближчою людиною з оточення диктатора путіна, а також важливою політичною фігурою, яка керувала бойовими діями в Україні.

Анатолій Кравчук, фото: скріншот із відео
Анатолій Кравчук, фото: скріншот із відео

Місцеві військові експерти неодноразово наголошували на тому, що у питаннях війни Сергій Шойгу повний нуль, і тримався на цій посаді виключно завдяки путіну.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Його усунення сигналізує лише про те, що в кремлі почали розуміти, що ситуація патова. Знімаючи шойгу, путін демонструє всьому генштабу росії, що він украй незадоволений", - зазначив військовий експерт Анатолій Кравчук.

Це грає на руку Україні, тому що у Росії починають поступово усвідомлювати той факт, що вони вже загнані у кут.

путін і Шойгу, фото: вільне джерело
путін і Шойгу, фото: вільне джерело

"Усунення шойгу - це показова історія, щоб якось мобілізувати інших "оленярів", - додав він.

Зараз окупантські війська максимально ослаблені і деморалізовані, а контрнаступ ЗСУ, що почався, спрямований на повне їх знищення.

Сподіваємося, що незабаром нам вдасться знову контролювати всі наші території, і західні партнери продовжують нам у цьому допомагати постачанням озброєння.

Нагадаємо, що в німецькому МЗС згадали про провальну ілюзію путіна щодо України

Раніше повідомлялося, що американці й уявити не могли такої боротьби за свободу від українських захисників: поєднують несумісне та добивають окупантів

Також військовий експерт Іван Киричевський розповів скільки залишилося ракет біля путіна