Під російською окупацією опинилося вже майже 65 тисяч українських бізнесів. Те, що люди будували роками, росіяни знищили миттєво.

Про це повідомляє платформа для роботи з відкритими даними "Опендатабот" .

Примітно, що це приблизно 5% від усіх існуючих юридичних осіб в Україні, тобто досить пристойне число. Люди вкладали свої гроші, розвивалися, робили життя місцевих жителів простішими. А потім, диктатор путін вирішив все це собі привласнити.

Бізнес. Фото: РБК-Україна
Бізнес. Фото: РБК-Україна
Бізнес. Фото: РБК-Україна

"Майже 65 тисяч українських бізнесів працює на тимчасово окупованих територіях. Це близько 5% загальної кількості існуючих юридичних осіб в Україні", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Підприємцям із окупованих частин країни довелося не лише переглянути все своє життя та боротися за нього, а й міняти місце реєстрації. Все для того, щоб розпочати все спочатку.

Руйнування, фото: ДСНС
Руйнування, фото: ДСНС

"Якщо бізнес залишається на території зі статусами: "тимчасово окуповані", "перебувають в оточенні (блокуванні)", "на яких продовжуються активні бойові дії", то для нього можуть бути застосовані певні податкові обмеження", - продовжили розповідь на платформі.

Сподіваємося, що незабаром усі наші території будуть звільнені, а люди будуть упевнені у завтрашньому дні.

Бізнес, фото з відкритих джерел
Бізнес, фото з відкритих джерел

Повномасштабна війна в Україні триває вже сьомий місяць. 24 лютого російський диктатор путін прийняв рішення нещадно вторгнутися на територію суверенної держави.

Нагадаємо, що почалися бої за Херсон: лунають вибухи, палають склади

Раніше повідомлялося, скільки коштує виїзд військово зобов'язаних за кордон: з 1 вересня запрацює держпрограма "ЄВідрядження"

Також, здається, почалося: ЗСУ прорвали першу лінію оборони окупантів під Херсоном