Росіяни зіткнулися з новою проблемою, але вони все ще заперечують. На тлі дефіциту довелося повернути свої системи ППО із Сирії.

Про це повідомляє ізраїльське видання Kan.

За даними ізраїльської супутникової розвідувальної компанії, росіяни вирішили забрати із Сирії свої системи протиповітряної оборони С-300. Все тому, що їм не вистачає цього в Україні, і в останні тижні вони зазнають колосальних втрат.

ППО, фото: скріншот з відео
ППО, фото: скріншот з відео

Кілька років поспіль С-300 розташовувалися неподалік міста Масьяф, що у північному заході Сирії. Тепер же вони були розібрані і доставлені на російську авіабазу Хмеймім, що на заході країни. Батарею С-300 доставили в порт Тартус, де й було завантажено на російське судно, що прямувала в порт Новоросійськ.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Аналітики зазначають, що найімовірніше її відправлять в Україну, щоб зміцнити протиповітряну оборону, що існує на окупованих територіях. Вона зазнала серйозних пошкоджень.

Робота ППО ЗСУ, фото: Генштаб
Робота ППО ЗСУ, фото: Генштаб

Тобто, вони мають величезні проблеми з цим, але при цьому в Кремлі продовжують розповідати народу казки про "втрат немає", і "ППО продовжує збивати ракети ЗСУ". Всі давно зрозуміли, що це не так.

Нагадаємо, що Станом на 187-й день повномасштабного вторгнення Росії втрати окупантів на війні в Україні складають – 47 100 військових, 1 947 танків та 1 060 артилерійських систем. Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що, здається, почалося: ЗСУ прорвали першу лінію оборони окупантів під Херсоном

Раніше повідомлялося, що російські військові відмовляються повертатися з Казахстану: ГУР України назвало причину

Також, Пентагон закупить для України нові зенітно-ракетні комплекси NASAMS, названо дату та суму