У Криму повідомляли про вибухи на мисі Фіолент і близько 10 "бавовни" у Козачій бухті.

У Криму впала ПРК Онікс, яку вони запустили Україною. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Вибух в Криму. Фото: скриншот  з відео
Вибух в Криму. Фото: скриншот з відео

Є інформація, що в Криму впала ПКР Онікс після запуску. Місцеві бачили запуск, після чого було чути вибухи в районі мису Фіолента, - пишуть у росЗМІ.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Що трапилося - спочатку з Криму по Україні здійснив запуск ракет Онікс. Після чого стався вибух у Криму. І одразу відбій тривоги на Одещині.

Рашистам, мабуть, повернулося те, що вони випустили за нами. Інші аналітики припускають, що можливо, у Севастополі русня збила свою ж ракету.

Також у тимчасово окупованій Новій Каховці ЗСУ влучили по базі окупантів, яка розташувалася на заводі "Сокіл".

Так зване МНС тимчасово окупованого Криму, підтвердило пожежу на мисі Фіолент. Горіла покинута будівля площею 150 квадратів.

Так званий "мер" тимчасово окупованого Севастополя Развожаєв підтвердив факт пожежі зазначивши, що займання сталось "на території покинутої військової частини і це жодним чином не пов'язане з роботою ППО".

Нагадаємо, ми писали, що пропитий алкоголік Медведєв охрестив путіна рятівником і розсмішив заявою: "Щоб не допустити війни".

Як повідомляв "Знай.ua" тарологиня вказала на суттєве просування України у війні, та чи "супутник Притули" допоможе знайти путіна.

Також "Знай.ua" інформував, що пропагандист Мангушев влаштував стендап із черепом нібито вбитого бійця "Азовсталі": насміхався і закликав винищити Україну.