Російський неонацист Ігор Мангушев вразив своєю жорстокістю та цинізмом. У мережі з'явилося відео, де він вийшов на сцену з черепом та заявив, що тримає в руках загиблого українського бійця з "Азовсталі". Після бридко насміхався з останків і зізнався у вбивстві.

Шанувальник путінського режиму з прізвиськом "берег" виступив у клубі, влаштувавши аморальний стендап. На сцені він розмахував черепом, за його словами, загиблого українського героя з "Азовсталі" і розкрив справжні цілі росії - знищити Україну та її народ.

Ігор Мангушев з черепом, скріншот з відео
Ігор Мангушев з черепом, скріншот з відео

Він заявив, що примирення між росіянами та українцями бути не може, бо окупанти "воюють за ідею, а не з людьми". А тих, хто не згоден із такою "ідеєю", теж треба винищити.

"Ми ще живі, а цей чувак уже ні. Нехай горить у пеклі. Йому не пощастило, і з його черепа зроблять кубок, можливо. Україна має бути деукраїнізована. Російські землі малоросії повинні бути повернуті назад. Ми воюємо не з людьми, ми воюємо з ідеєю. Тому нам нас*ати скільки треба вбити українських солдатів", - сказав пропагандист.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Стадо в залі підтримало окупанта, що тримав череп. Один із слухачів цинічно запитав: "Як ти думаєш, він зрозумів, що таке "русский мир"?"

Раніше ми писали про те, що Олексій Данилов розповів, чого Україні не можна робити за жодних умов

Як повідомляв Знай.ua, у Мережі з'явилося відео перекидання російської військової техніки на територію окупованого Криму .

Також портал Знай.ua писав, що у Криму заборонили повідомляти про "бавовну": місцевому населенню пропонують нагадати про шкоду куріння