В ЗМІ повідомили, що залізничним сполученням на територію тимчасово окупованого Криму продовжує доставлятись російська військова техніка

Російська техніка, фото: скріншот з відео
Російська техніка, фото: скріншот з відео

Про це повідомляє ТГ-канал "Украина Сейчас: новости, война, Россия". На кадрах показано, як на вагонах залізниці перевозять танки, артилерійські машини та іншу військову техніку.

Потяг помітили на залізничній станції Тамань, розташованій біля в'їзду на Керченський міст з боку Росії.

"На залізничних платформах можна побачити інженерно-саперні машини, артилерійські гармати – 152-мм дивізійна самохідна гаубиця 2С19 «Мста-С» (за класифікацією НАТО – M1990 «Farm») та 122-мм полкова самохідна гаубиця 2С. Крім цього, є танки Т-72 та Т-80, бойові машини піхоти, вантажні автомобілі – у тому числі на базі ракетних тягачів. У складі військового ешелону - криті вагони та цистерни з паливом." - говориться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Публікація, скриншот t.me/u_now/64503
Публікація, скриншот t.me/u_now/64503

Варто зазначити, що про таке перекидання військової техніки було відомо на початку серпня. Зокрема представник ГУР Міноборони Скибицький тоді сказав:

"Росія перекидає велику кількість військ на територію окупованого Криму. У подальшому їх планують застосувати на півдні нашої держави для ведення бойових дій проти збройних сил України".

Нагадаємо, що Олексій Арестович заговорив про втому українського народу від війни

Раніше повідомлялося, що 6 пострілів на хвилину, Генштаб ЗСУ показав гаубиці FH70 які вже воюють в Україні проти російської армії

Також, російські окупанти заздрять поставкам зброї Україні: у них на контрасті "молоде м'ясо" без бронежилетів.