Російські окупанти не можуть змиритися з думкою, що абсолютно весь цивілізований світ став на бік України, і допомагають зброєю. Вони такого не бачили ніколи.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови російського військового зі своїм побратимом. Опублікували ролик на офіційних сторінках Служби безпеки України в соціальних мережах.

Полонені. Фото: Telegram
Полонені. Фото: Telegram

Ці всі поставки зброї від західних партнерів сильно знижує бойовий дух окупантів, який і без цього був на нулі. Це різко контрастує з їх ситуацією, коли командування постійно приводить "молоде м'ясо", у яких немає ні досвіду, ні бронежилетів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Америкоси приволокли підкріплення їм, зброю. Там Америка і весь світ, нах * й! Все туди ху * рять, зрозумів, підкріплення їм, бл * дь! Всі проти Росії", - каже один з окупантів другому. По всій видимості, до них ще не прийшло усвідомлення того, хто тут є агресором, і хто скоїв напад першим.

Далі він додав:

"Піз * єц, каже, братан, Піз * єц. Молодняк, каже, довбо * б їдуть. Я взагалі в ах * е. заїхали туди, а вони без броников, без них*Я. пішли в магазин пиво купувати...".

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Мабуть справи у "другої в світі армії" вкрай погані, і вони прекрасно розуміють, що війна програна. Замість того, щоб шукати шляхи, як звідти вибратися, вони просто купують пиво. Рішення геніальне, а головне, грає на руку українським захисникам.

Нагадаємо, що провели в останній політ: військові льотчики ЗСУ героїчно загинули, завдавши серйозного удару ворогу

Раніше повідомлялося, що українець, який залишив бізнес у Польщі і служить у лавах ЗСУ, розповів про провал ворога

Також, російським окупантам не вдасться порушити поставки американської зброї в Україну: Логістика продумана до дрібниць