Українські танкісти виконують дуже важку роботу, але з кожним боїв стають лише сильнішими і відправляють орди російських окупантів у пекло. Кадри з робочих буднів українських героїв показали на офіціальній сторінці Міністерства оборони у соціальній мережі Facebook.

Кожен бій лише загартовує воїнів ЗСУ, зокрема танкістів, які виконують неймовірно важку роботу, аби зменшити присутність окупантів на українській землі. Воїни-танкісти щодня змушують загарбників сивіти від страху, адже не мають жалю до противника і щосили мстять за їхні численні злочини проти мирних українців.

Танкісти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Танкісти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

"Вони – броньований кулак нашого війська. Потужний і надійний! Загартовані в боях і націлені на перемогу, наші воїни-танкісти щодня б'ють ворога та відправляють російських загарбників до пекла! Українські воїни мінусують путінську орду безжально та ефективно!", - йдеться у повідомленні відомства.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, жителі самопроголошеної "ЛНР" розкрили план путіна, який буде після того, як місцевих пустив на "фарш": "Нормальна заміна..."

Також наш портал інформував, що російські пропагандисти намагаються переконати жителів окупованих територій у принадності "російського світу": "Ви боїтеся, рф - країна можливостей".

Крім того, наш портал інформував, ручний алкоголік путіна Дмитро Медведєв продовжує божеволіти без справжньої роботи, і вигадав "півтора сценарію" завершення війни.