Пішов уже сьомий місяць повномасштабної війни в Україні. Понад півроку наші захисники мужньо тримають оборону і не дають ворогові зробити з усієї Європи Російську імперію.

Військовий експерт Олег Жданов вирішив підбити підсумки шести місяців протистояння ЗСУ з російськими окупантами. Поговорили вони про це із російським правозахисником Марком Фейгіним.

Чоловік відразу ж зазначив, що перші півроку війни стали повною катастрофою для агресора, і самого призвідника цього "заходу" – диктатора путіну. Він не очікував, що все буде настільки погано, адже у первісному плані було захоплення Києва.

Олег Жданов
Олег Жданов

"Можна це охарактеризувати одним великим ємним словом - для Росії це катастрофа. Після вибудовування імперської ідеології про другу країну у світі, яка встає з колін і бореться за звання стати першою країною у світі, вона не змогла подолати таку країну, як Україна", - сказав Жданов.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ще до початку повномасштабної війни російські війська посідали друге місце у світовому рейтингу, а українські захисники були лише на 21-му. Зараз це кардинально змінилося, а недодержава вирушила очолювати антирейтинг. Сподіваємося, що їм із цієї першості вже ніколи не вибратися.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

"Сьогодні Росія зіткнулася з такою проблемою "що робити". Справа в тому, що визнання поразки та отримання військового розгрому на полі бою - це справді стане катастрофою для тієї політичної системи, яку побудував Путін за час свого перебування при владі", - додав експерт .

Нагадаємо, що росіянка показала системи ППО, що захищають Крим, і де вони розташовані – гарна допомога військовим

Раніше повідомлялося, що українські "командос" із ЗСУ забезпечують російським окупантам цілодобовий стрес: укладають у землю одного за іншим

Також російські окупанти зривають наступ і масово відмовляються воювати: передумали після зустрічі з ЗСУ