В Україні пропонують не пускати на держслужбу без військової підготовки.

Міністр оборони Рєзніков у своїй колонці до півріччя широкомасштабного вторгнення, написав, на його думку, державні службовці, включаючи виборні посади, перед початком роботи в цій галузі мають проходити обов'язкову військову підготовку.

Олексій Резніков. Фото: скриншот Youtube
Олексій Резніков. Фото: скриншот Youtube

Наявність військової підготовки повинна стати однією з обов'язкових вимог для роботи на державній службі, а також для балотування на виборні посади в органах місцевого самоврядування, в парламент, суди тощо, - написав міністр оборони.

Крім того, міністр переконаний, що в Україні потрібно проаналізувати всі сфери життя та визначити перелік професій, представники яких мають бути готові до оборони.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

Резніков застосував термін "розумна мілітаризація" порівнявши мілітаризацію росії та Північної Кореї, та Ізраїлю, Швеції, зазначивши, що це абсолютно різні підходи до створення оборони.

Він підкреслив важливість в Україні переходу від "міністерства армії" до "міністерства оборони" де б відомство опікувалось оборонним комплексом в цілому та тісно співпрацювало б з Міністерством ветеранів щодо нової ветеранської політики.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти налякані активними ударами від ЗСУ, і вже не радіють цій війні: бояться не за життя, а за гроші.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Резніков розкрив усі карти про майбутні провокації путіна, "найгірший сценарій" позаду.

Також "Знай.ua" інформував, що естонський генерал-майор пророкує зміни на фронті в найближчі 2 місяці, зима не завадить планам ЗСУ.