Російський диктатор путін все ще вірить у тому, що його "спецоперація" буде врятована. Уся надія в нього на холодну зиму в Україні.

Про це повідомляє портал Reuters , посилаючись на відразу кілька анонімних джерел.

Справа в тому, що зимовий клімат вже допомагав Росії неодноразово досягати своїх військових цілей. Варто лише взяти війну з Наполеоном, або протистояння з Адольфом Гітлером під час Другої світової Війни.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Тепер же, нинішній диктатор вважає всі надії, що дорога електроенергія та нестача ресурсів цієї зими змусять європейських партнерів України натиснути на Володимира Зеленського, аби трапилася мирна угода на вигідних для Кремля умовах.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Анонімні джерела також зазначають, що путін буде вкрай складно воювати взимку, і вони вже на межі істерики. Свої «апетити» їм довелося зменшити, але з цим ніколи не погодяться українці. Наразі путін хоче забрати собі Донбас, а також отримати від Києва "військовий нейтралітет".

Кремль, фото " Інформатор"
Кремль, фото " Інформатор"

Чекати на мирні переговори найближчим часом явно не варто, бо це неприйнятно для України.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Однак, є й інша думка щодо цього. Начебто через страх ядерної ескалації Захід може змусити Україну погодитися на невигідні умови або що Україна опиниться в ситуації, коли чверть її території фактично контролюватиме Росія, йдеться у матеріалі.

Переговори, фото: скріншот з відео
Переговори, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що пропагандисти на росії наробили фейків про нібито втрати ЗСУ, але тільки розсмішили українців: так і не навчилися

Раніше повідомлялося, що в Україну їдуть мікробезпілотники Teledyne Fair Black Hornet, які допоможуть розглянути поразку росії в деталях .

Також, час використовувати слабкість ворога: ексміністр оборони Загороднюк пояснив, чому тягнути не можна