В Україні міг уже розпочатися переломний момент війни. Росіяни почали усвідомлювати, що війна йде на їхній території теж, а не десь у світі.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Ще раніше чоловік зазначав, що серпня багатьох здивує, і це правда. Потрібно дочекатися ще кінця місяця, адже ЗСУ зможуть здивувати і неодноразово. При цьому не можна не відзначити, що до серпня вибухів у Криму не було, а це вже показник.

Кирило Буданов. Фото: скриншот Youtube
Кирило Буданов. Фото: скриншот Youtube

Росіяни почали розуміти, що їхня армія вже не "друга у світі", і постійно зазнають колосальних втрат. Тобто гроші з їхніх податків пішли на оборону, а в кармах пузатим чиновникам. Також сталося у них розчарування в системах ППО, які виявилися хорошими лише на словах.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українські військові, кадр з відео
Українські військові, кадр з відео

"Це зовсім не друга армія світу, і навіть не четверта. І розплата прийде. Розуміння, що розплата буде, приходить до людей, коли вони особисто починають бачити та відчувати, що війна – це не десь там у якійсь частині світу , а у них. Тому переломний момент уже розпочався", – сказав Кирило Буданов.

До речі, на думку голови ГУР МО України, війна закінчиться вже наступного року, і це буде повний вихід на кордони на 1991 рік. Але активні бойові дії знизяться вже до кінця поточного року.

Кирило Буданов (фото - прес-служба президента)
Кирило Буданов (фото - прес-служба президента)

Нагадаємо, що в ГУР назвали кількість російських окупантів в Україні на сьогоднішній день, скільки ще роботи у ЗСУ

Раніше повідомлялося, що Олександр Невзоров вважає, що Ердоган гучною заявою "поховав стосунки з путіним"

Також, час використовувати слабкість ворога: ексміністр оборони Загороднюк пояснив, чому тягнути не можна