Українців продовжують попереджати про затяжні бойові дії, адже росіяни не мають наміру зменшувати оберти. Проте Захід може виправити ситуацію.

Про це секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов повідомив в ефірі Радіо Свобода.

На думку чоловіка, війна триватиме в Україні ще довго, все через небажання росіян знаходити спільну мову, і їх невмінням користуватися головою.

Олексій Данилов. Фото: скриншот Youtube
Олексій Данилов. Фото: скриншот Youtube

Переломний момент війни ще не настав, незважаючи на заяви багатьох військових експертом, і на всіх ще чекає «велика війна» з путінською армією.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Буде дуже складно, легко не буде. І якщо хтось вважає, що ми вже пройшли якийсь рубікон і далі буде як по маслу, такого не буде, на жаль. Ми матимемо велику війну з цією країною і нам доведеться докласти багато зусиль, щоби перемога була за нами», – зауважив Олексій Данилов.

Зараз Україна добиватиметься того, щоб перемогти. І не просто перемогти, а зробити так, щоб у Росії майбутнього назавжди зникло бажання воювати проти України. Сподіваємося, що це відбудеться все ж таки швидше, ніж здається чоловікові.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Нам треба здобути таку перемогу, яка перекреслить можливості Російської федерації повторювати всі ті речі. Нам потрібна така перемога, яка зламає хребет тієї тварі, яка сидить на території Росії, постійно зазіхає на чужі території. Якщо ми це зараз не зробимо, це буде просто відкладено війну", – вважає Данилов.

Нагадаємо, що не військовий корабель, але також приємно: у Сицилії затонула яхта російського олігарха вартістю $50 млн .

Раніше повідомлялося, що в ГУР назвали кількість російських окупантів в Україні на сьогоднішній день, скільки ще роботи у ЗСУ

Також в Україну їдуть мікробезпілотники Teledyne Fair Black Hornet, допоможуть розглянути поразку росії в деталях .