Володимир Зеленський на засіданні Радбезу ООН повідомив про трагедію, яка сталася на Дніпропетровщині - ракета рф влучила у пасажирські вагони, кількість жертв зростає.

Російські війська вдарили ракетами по залізничній станції в Дніпропетровській області. Загинули щонайменше 15 людей. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

Близько 50 дістали поранення. Ракета потрапила до пасажирських вагонів на станції Чапліні.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Чотири пасажирські вагони горять... Станом на цей час вбито щонайменше 15 людей, близько 50 поранено. Рятувальники працюють. Але, на жаль, кількість загиблих ще може збільшитися... Ось так росія підготувалася до цього засідання Ради безпеки ООН, - розповів Зеленський.

Перші кадри трагедії на залізничній станції Чаплине, де від рук російських ублюдків загинули 15 людей, розмістили на порталі офісу президента. За словами Зеленського, на жаль, кількість жертв може зрости.

Нагадаємо, ми писали, що військовий експерт розповів, як ЗСУ всього за пів рокуо зламали "другу армію у світі": про ситуацію на фронті.

Як повідомляв "Знай.ua" на литовському кордоні росіян питатимуть про Крим, а в Держдумі "неслухняних" позбавлять за це громадянства.

Також "Знай.ua" інформував, що потужний альянс України та Польщі без світового лідерства Німеччини та Франції це Європа майбутнього.