Військовий експерт, а також координатор групи «Інформаційний опір» Олександр Коваленко вирішив підбити підсумки шести місяців війни, яку розпочав путін.

Висловився про це він у своєму Telegram -каналі, де регулярно пише про ситуацію на фронті, і дає свою оцінку тому, що відбувається.

24 лютого справді чорний день для всієї країни, адже тоді наше життя кардинально змінилося. У перші дні здавалося, що все вже не буде як раніше, адже з нами боролася "друга армія світу", а в Пентагоні давали Києву 96 годин, після чого він міг впасти. Проте ми витримали, а росіяни виявилися абсолютно непідготовленими і часом дурними. Вони хотіли взяти нас кількістю, але ми показали їм якість.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Не можна не відзначити того факту, що на шостий місяць війни фронт можливості ведення бойових дій звузився приблизно до 10 кілометрів.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Найгарячішою точкою сьогодні став Бахмут та Авдіївка, проте на кожному напрямі окупаційні війська опинилися у безвиході.

На Харківському та Запорізькому напрямках цей показник і зовсім менше ніж 10 кілометрів, а інтенсивність боїв у рази нижча, адже агресори не знають, що робити далі.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Адже, здавалося б, буквально три місяці тому російські окупаційні війська могли вести інтенсивні штурмові, наступальні дії фронтом до 30 км. Чотири місяці тому фронт інтенсивних бойових дій міг перевищувати 40 км на одній локації" - йдеться у повідомленні під постом.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

З такими темпами найближчими місяцями ЗСУ вдасться переламати остаточно хід війни, адже з кожним днем ​​ми стаємо тільки сильнішими.

Нагадаємо, що росіяни разом із командуванням масово пишуть рапорти про звільнення через страх за своє життя .

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов анонсував добрі новини для всього світу, але доведеться почекати 5-7 років

Також, путін серйозно налаштований на повернення Радянського Союзу після війни в Україні: у Вірменії вже розпочали промо-кампанію