Український рок-гурт Мурени створив пісню про 72-гу Окрему Мобілізовану Бригаду імені Чорних Запорожців.

Про це повідомили у телеграм-каналі 72 ОМБР. Пісня досить драйвова та запальна, та розповідає про воїнів бригади, та як "Чорні запорожці" захищають українців від "брехливої ненажерливої русні".

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Telegram
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Telegram

"Там де зростає напруга/ Йде в бій 72-га/ Військо відважних хлопців/ Чорних Запорожців", - співають у пісні.

Воїни 72 ОМБр часто публікують цікаву інформацію про свої досягнення та успіхи інших підрозділів. І хоча воїни не звикли скаржитися, та зізнаватися, що не так, підтримка потрібна всім, навіть найпотужнішим воїнам. Пісня підбадьорює та причина пишатися, що хлопці служать у тій чи іншій бригаді.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

У коментарях похвалили гурт за чудову пісню, за те, що підтримують захисників, та зазначили майстерність тексту та виконання.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Telegram
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Telegram

"Нехай буде рок-н-ролл! Підтримуєте наших хлопців, красавчики!", "Це просто шедевр! Слава білоцерківським Запорожцям!", "Смаліть напалмом!!! 72-га the best!", "Слава Україні та її воїнам", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що волонтери показали, як потрібно передавати "подарунки" ЗСУ просто на ходу.

Як повідомляв "Знай.ua" Олег Жданов розповів про єдиний шанс ЗСУ звільнити Херсон: "Ніхто не хоче затягувати".

Також "Знай.ua" інформував, військовий експерт передбачив звільнення Півдня України незвичайним способом, жодних танкових колон.