У бєлгородській області, після вибухів на складі боєприпасів, влада заявила, що через сильну спеку трапився "ефект лінзи", то зайнялися боєприпаси, які нібито не встигли знешкодити.

Відтепер у рашистів нове пояснення, чому вибухають склади з боєприпасами. Курити вже, імовірно, кинули, тепер влада Бєлгородської області рф пояснює вибухи спекою.

Вибухи. Фото: скриншот Telegram
Вибухи. Фото: скриншот Telegram

"Внаслідок спекотної погоди (спрацював ефект лінзи) у селі Тимонове Валуйського району спалахнули боєприпаси, які не встигли знешкодити сапери", - написав у поясненні росіянам губернатор Вячеслав Гладков.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Імовірно, цього досить, щоб зазомбовані мізки росіян повірили в таку нісенітницю. Насправді на складі горять боєприпаси, якими армія рф обстрілює мирні міста України.

Російські телеграм-канали повідомляють, що "ефект лінзи" спрацював у тому ж селі, де нещодавно лише траплялася "бавовна". Інцидент трапився у районі села Тимоново Валуйського округу.

Вибухи. Фото: скриншот Telegram
Вибухи. Фото: скриншот Telegram

Були недопалки, куріння у заборонених місцях, непізнані літаючі об'єкти, стихійні природні явища, а от "ефекту лінзи" ще не було.

У міноборони також прокоментували пояснення російської влади,вирішивши почекати, чи зможуть БК вибухати від морозу.

Нагадаємо, ми писали, що HIMARS підповзає на надувному матраці до Кримського моста: у мережі показали найбільший жах рашистів.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ влучили по болючих точках загарбників - з Антонівського мосту повідлітали "латки".

Також "Знай.ua" інформував, військовий експерт передрік найбільший "жест доброї волі" від Кремля в Криму: путін наляканий до неможливості.