ЗСУ "тримають під контролем" Антонівський міст в тимчасово окупованому Херсоні, українські захисники завдали удару по Антонівському мосту вдень 22 серпня.

Це офіційно підтвердила в Оперативному командуванні "Південь". Речниця Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк додала, що українські військові "нагадують про свою дистанційну присутність".

Вибухи у Новій Каховці. Фото: скриншот з відео
Вибухи у Новій Каховці. Фото: скриншот з відео

ЗСУ влучно відпрацювали по переправі та зробили її непридатною для пересування. Очевидці повідомляють про 8-10 "прильотів" по мосту.

Антонівський міст - один з транспортних напрямків, який росіяни намагаються реанімувати, але розуміючи, що таку конструкцію не можна залатати відерцем бетону, а потребує досить суттєвого ремонтування та технологічних процесів. Саме тому ми тримаємо під контролем і нагадуємо про свою дистанційну присутність", - заявила вона на брифінгу.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вона зазначила, що ворогу не вдасться відновити Антонівський міст через складність конструкції. За попередньою інформацією на мосту могла бути техніка ворога.

Вибухи у Новій Каховці. Фото: скриншот з відео
Вибухи у Новій Каховці. Фото: скриншот з відео

Також місцеві мешканці повідомляють про "прильоти" по складах зі зброєю у Новій Каховці.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни готуються до "сюрпризів" від українців на День Незалежності, тікати вже нема куди.

Як повідомляв "Знай.ua", що росіянка показала системи ППО, що захищають Крим, та де вони розташовані – гарна допомога військовим.

Також "Знай.ua" інформував, міноборони рф перестаралися із забороненими речовинами і гордо заявили про ліквідацію українського супутника ICEYE