У росЗМІ повідомили про падіння продажів зброї у шість разів, що може призвести до геополітичної катастрофи, стверджують заголовки новин.

Нещодавно на рф проходив показ зброї, зазвичай після цього російский ВПК отримує замовлення, завдяки яким функціонують. Минулого року, пишуть у росЗМІ, державна компанія, що займається виробництвом зброї, уклала 20 контрактів, а цього року лише два. Повідомлення розмістили в телеграм-каналі Перша приватна мемарня.

Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube
Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube

На скриншоті повідомлення зазначено, що сума замовлення цього року 390 млн доларів, на відміну від минулорічних двох мільярдів доларів.

Зазначають, що це може спровокувати геополітичну катастрофу, через неможливість виконати попередні замовлення.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Після того, як "друга армія світу" зганьбилася своїми "новими" технологіями, а нові танки показали на війні свою "стійкість - з відлітаючими від основи башнями, країни, які й хотіли купувати російське озброєння попередньо подумають, чи потрібен їм такий металобрухт.

Воєнні експерти зазначають, що у разі зриву контрактів з головними замовниками російської воєнної техніки, економіка країни остаточно зануриться в кризу.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти знущаються з наших хлопців навіть після смерті: Володимир Золкін поділився подробицями обміну тіл.

Як повідомляв "Знай.ua" військовий експерт передбачив звільнення Півдня України незвичайним способом, жодних танкових колон.

Також "Знай.ua" інформував, що беззубий окупант пішов "на фотосесію", а опинився на фронті та у руках ЗСУ.