Воїни ЗСУ прихистили бджолиний рій та поселили його у коробку з-під снарядів, навіть бджоли туляться до наших захисників.

У Бахмуті до казарми українських військових прибився бджолиний рій, серед захисників знайшовся той, хто займався бджолами до війни, він прихистив безхатьків у ящик з-під снарядів. Про це розповіли на сторінці бджолярів у Facebook.

Рій бджіл в ящику з-під снарядів. Фото: скриншот Facebook
Рій бджіл в ящику з-під снарядів. Фото: скриншот Facebook

Весь час за бджолами доглядав Олександр, який до служби в армії був бджолярем. Згодом чоловіку необхідно було повернутися до Черкас, перед переходом на службу до іншої роти, побратими попросили забрати рій з собою. - розповідають у повідомленні.

Бджіл так і відправили до Черкас, у коробці з-під снарядів. У ящику-вулику рій подолав 700 км. Нині бджоли в Черкасах у безпеці.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Рій бджіл в ящику з-під снарядів. Фото: скриншот Facebook
Рій бджіл в ящику з-під снарядів. Фото: скриншот Facebook

Українці у коментарях потішилися історії воїна та його бджіл, та підкреслили, що до воїнів ЗСУ навіть бджоли туляться, адже всім потрібно тепло та захист.

"Є тварини побратими, а тут цілий Рій Бджіл побратимів", "Думаю, що то якісь секретний проект, бджоли-камікадзе проти русні, з труткою якоюсь", "Навіть бджоли знають, куди треба летіти.... Хлопці неймовірні - і рою дали раду!", - написали у бджолярі.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що проєкт пошуку домівки безпритульним тваринам з України запрацював в країнах ЄС.

Як повідомляв "Знай.ua" військовий експерт передбачив звільнення Півдня України незвичайним способом, жодних танкових колон.

Також "Знай.ua" інформував, що голубина пошта, ноутбуки та кнопкові телефони: росіяни готуються відмовитися від смартфонів і раді цьому.