Російська пропаганда щодня опускає людей за часів Середньовіччя, це вже ні для кого не новина. Нові рішення позбавить громадян останньої радості в житті.

Цього разу голова однієї з найбільших у Росії технологічних компаній "Студія Касперського" вирішила повернути громадян за часів, коли ніхто не знав про існування смартфонів.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

На її думку, якщо повністю відключити мобільні телефони, це ніяк не позначиться на інфраструктурі та зміні життя людей.

Тобто коли цивілізований світ продовжує переносити всі важливі дані в смартфон, поки для багатьох телефон це не просто дзвонилка, а й банкінг, і документи, і паролі, і спілкування, і засіб отримання швидкої інформації, в Росії вирішили повернути всіх до СРСР.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Ще кілька років тому головною подією осені для росіян було купити новий iPhone. У зв'язку з міжнародними санкціями зробити це практично неможливо.

Смартфон / скріншот з відео
Смартфон / скріншот з відео

"Нам можуть відключити не тільки iPhone. Нам можуть відключити все, що на Android. Ви так не радійте. Всі смартфони на території Росії можуть бути вимкнені. Це якраз кібервійна. Але, нічого. Я думаю ми переживемо, тому що в більшості Це все ж таки те, що можна перевикористовувати. Можна перейти на ноутбук, можна перейти на звичайну пошту. Можна повернутися до кнопкового телефону. Це не те, що зовсім порушить повністю інфраструктуру Росії" - говорить жiнка.

Мабуть, вона зовсім не розуміє, чим це може загрожувати. Якщо країна сьогодні лише на половину перебуває в ізоляції, ліквідація смартфонів може повернути їх на кілька століть тому.

Нагадаємо, що вибухи у Новій Каховці та Чорнобаївці: депутат Херсонщини пояснив, чому детонація стала менш гучною

Раніше повідомлялося, що Київську область можуть атакувати з боку Білорусі, але українські бійці готові до будь-яких сценаріїв – голова КОВА Куліба

Також "Елітні" російські десантники масово відмовляються їхати на війну в Україну: не мотивують ні гроші, ні нагороди