В Україні триває повномасштабне збройне вторгнення рашистів – понад 130 днів, чотири місяці, не забуваючи про Донбас, який був у стані війни протягом 8 років.

Щодня помирають мирні жителі... як нагадування - ракетний удар по ТРЦ у Кременчуці, обстріл Одеської області тощо. Воїни ЗСУ віддають своє життя за нашу свободу на фронті. І єдине, що заспокоює – це "хороші" росіяни, яких вже понад 36 тисяч.

Окупований Херсон, скріншот: Youtube
Окупований Херсон, скріншот: Youtube

Херсон та інші населені пункти цієї ж області знаходяться в окупації вже кілька місяців. Але щоденні публікації від місцевих жителів дають зрозуміти, що їхній моральний дух досі не зламаний. Воїни ЗСУ звільнять їх, але без конкретної дати початку цієї операції. Зараз у TikTok дівчина не побоялася і продемонструвала військову техніку рашистів, яка знаходиться всього за 10 метрів від неї. Більше того, вона не посоромилася доповнити відеоряд доречним висловом на їхню адресу.

Тимчасово окупований Херсон, скріншот: TikTok
Тимчасово окупований Херсон, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тимчасово окупований Херсон, скріншот: TikTok
Тимчасово окупований Херсон, скріншот: TikTok

"Саме ця пісня гратиме у вас на похороні, ублюдки", - каже українка.

Якщо прислухатися, можна почути трек Niman – Талія (ft. Truwer, Райда, Скриптоніт). Скриптоніт – один із тих артистів, хто утримався від підтримки України в рамках цієї війни.

@qranfat0

#херсонукраина

♬ оригинальный звук - Luisa

Нагадаємо, день, коли Слов'янськ і Краматорськ позбувся російських окупантів: як ЗСУ в 2014 вдалося перемогти зло

Як повідомляв "Знай.ua", херсонський активіст повідомив, що між окупантами в Херсоні справжні війни: "Не можуть поділити владу"

Знай.ua писав, окупанти в Херсоні почали здійснювати "натуральний обмін" продуктів, повернули Радянський Союз