Стало відомо про те, що маразм в Російській Федерації з кожним днем лише міцнішає. Тепер вони розкажуть дітям у школах про санкції, і про користь імпортозаміщення.

Про це стало відомо завдяки Міністерству освіти Російської Федерації. Вони направили в школи держави нові рекомендації про те, що потрібно розповідати дітям про війну в Україні.

Вчителі тепер зобов'язані будуть організувати для школярів з 5 по 11 клас заняття на тему "Антиросійські санкції та їх вплив на вітчизняну економіку".

До цієї рекомендації доклали також і прописану методичку, в якій написано, що саме повинен розповісти вчитель. Про санкції, а також що стало причиною їх накладення - "проведена Росією спеціальна військова операція на Україні, викликана необхідністю захистити населення Донбасу". І ні в якому разі не можна називати це війною, так як це кримінально карано у них в країні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Тобто, уряд Росії вводить пряму пропаганду навіть у школах. Вони хочуть приховати всі злочини, які їх військові скоїли на українських територіях, і налаштовують дітей з юності проти сусідньої держави. При цьому навіть не наважуються відкрито називати це війною.

Крім того, вчителям належить розповісти дітям про те, чому їх держава потрібна імпортозаміщення, і як це позитивно відіб'ється на економіці в майбутньому. Звичайно ж, знову доведеться брехати.

Російська пропаганда
Російська пропаганда

Цинічність вчинків російської влади стає з кожним днем все страшніше. Іноді здається, що українців вже нічим не здивуєш, але, мабуть у пропагандистів в цьому особливий талант.

Нагадаємо, що Надю Дорофєєву застукали з новим обранцем - на кого проміняла Володимира Дантеса

Раніше повідомлялося, що KAZKA згадала дитинство в Харкові і показала, що зробили окупанти з рідними місцями

Також, россійські окупанти пішли в наступ на Луганщині, але були змушені відступити