Тільки дві людини в світі на сьогоднішній день можуть хоч якось вплинути на російського диктатора путіну. Саме вони можуть попросити його зав'язати цю війну раз і назавжди.

Про це в ефірі телеканалу ТСН розповів військовий експерт Українського інституту майбутнього, колишній співробітник СБУ та консультант Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони Іван Ступак.

Має на увазі він якраз лідерів таких країн як Туреччина, а також Китай. Нікого іншого путін сьогодні слухати не стане, а ось якраз від їхньої думки може щось змінитися.

путін і Ердоган, фото: скріншот з відео
путін і Ердоган, фото: скріншот з відео

"Ми знаємо, що жодна міжнародна організація не може вплинути на Путіна чи на якусь його вертикаль. Ні ООН, ні ОБСЄ, ні Червоний Хрест. Я бачу таку історію, що лише дві людини у світі, які можуть особисто вплинути на Путіна "Це керівник Китаю Сі Цзіньпін і глава Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган", - заявив Іван Ступак.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Російський диктатор, як не дивно, поважає цих президентів, і їхні слова для нього мають не останнє значення. Саме тому він зацікавлений у їхньому захисті.

"Це дві людини, які можуть йому зателефонувати та сказати: "Володя, давай зав'язуй", - продовжив військовий експерт.

Китайський і російський президенти, фото: вільне джерело
Китайський і російський президенти, фото: вільне джерело

Чи це так - достеменно невідомо. Проте, ходять чутки, що початок війни був перенесений саме на прохання китайського лідера. У ці дати там проходили Зимові олімпійські ігри, і Сі Цзіньпін не хотів відводити увагу від цього.

А от із турецьким президентом вони проводять регулярні зустрічі, і обмінюються думками щодо України.

Нагадаємо, що росіяни побоюються через майбутній День Незалежності, адже можуть не вижити .

Раніше повідомлялося, що Лукашенко подарує "другій армії світу" білоруську техніку та зброю: загроза наступу різко відпала

Також окупанти перетворили навчальний заклад Мелітополя на бордель — що пропонують за вступ до вузу