На росії підірвали автомобіль доньки відомого російського "філосова", який є головним ідеологом рашизму – Олександра Дугіна. Сам пропагандист мав їхати разом із дівчиною, але в останній момент пересів до іншого автомобіля. Про це повідомляє низка росЗМІ.

У Підмосков'ї злетів у повітря джип Land Cruiser Prado, що належала Дар'ї Дугіній. Зазначається, що вибух стався на Можайському шосе, що в районі селища Великі В'яземи. Зазначається, що дочка головного ідеолога рашизму під час вибуху перебувала в автомобілі та за попередньою інформацією загинула на місці події.

Олександр Дугін. Фото: скрін youtube
Олександр Дугін. Фото: скрін youtube

За інформацією ЗМІ, сам Дугін мав їхати разом із дочкою, втім, в останній момент пересів в іншу машину.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що Олександр Дугін є засновником ідейного руху "неоєвразійство" та одним з ідеологів "російського світу". У 2014 році ЄС ввів проти нього санкції, а незабаром персональні обмеження проти "філософа" запровадили США та Канада через причетність до військової агресії проти України.

Дочка Дугіна також пішла стопами батька і в липні потрапила під санкції Заходу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, окупанти злякалися українського супутника ICEYE і вже наштампували методички: "Не використовувати інтернет".

Також наш портал інформував, москвичі продовжують вірити путіну та Міноборони, а потім дивуються "чому українці вважають ворогами росію" - нове соцопитування.

Крім того, ми писали, у головного пропагандиста путіна Соловйова закінчилася фантазія, довелося розкритикувати стиль Зеленського: "Вдягнені як придурки".