Російський диктатор путін почав нав'язувати своїй країні і народу "потьомкінське" майбутнє. Що це означає, і коли його план провалиться.

Про це повідомляє член редакційної ради Bloomberg Клара Ферреір Маркес.

На її думку, він продовжує вірити у свою перемогу над Україною, адже хочеться так думати. Він поставив таку мету собі на решту життя. Іншого вибору він собі не зупинив, бо це не просто війна, а битва за існування Росії та її національну ідентичність.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Своїми діями російський диктатор намагається переписати минуле, пережити сьогодення, але не думає про те, що буде в майбутньому.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Навіть якщо суто теоретично уявити його перемогу, а цього ніколи не станеться, наступні роки для Росії пройдуть в ізоляції. Тобто ніякого світлого майбутнього, а все через амбіції старого президента.

Росіяни. Фото: скрін youtube
Росіяни. Фото: скрін youtube

На країну чекає майбутнє з товарами поганої якості та низькими стандартами безпеки, мізерними прямими іноземними інвестиціями та скороченням реальних доходів населення.

Самі ж росіяни поки що вдають, що цього немає, і всі їхній лідер робить правильно. Але це просто повноцінна робота санкцій ще не почалася. Мине ще трохи часу, і вони впізнають усю правду, і тоді путін уже буде не по собі. Вони не залишать на ньому живого місця.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Поки що їм здається, що вони не платитимуть за наслідки, але це далеко не так. Путін, відриваючись від реальності все більше, пропонує Росії «потемкінське майбутнє», в якому ніхто не матиме права визнати падіння стандартів життя, ізоляцію та технологічний регрес.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що "Зелена неділя" для попів у Львівській області - віруючі влаштували посібникам теплий прийом

Раніше повідомлялося, що Лукашенко подарує "другій армії світу" білоруську техніку та зброю: загроза наступу різко відпала

Також Олексій Арестович закликав українців не шукати в кожному слові ОПУ зраду