У Росії закінчуються резерви, тому кількість пропозицій про переговори буде збільшуватися, - радник голови ВП Михайло Подоляк.

У своєму твіті Михайло Подоляк написав, що, на його думку, рф входить у глобальну військово-кадрову кризу.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube
Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube

рф входить у глибоку військово-кадрову кризу: мобілізацію оголошувати не можна, тому що "король голий", а добровольців вдень зі свічкою не знайдеш, - вважає Подоляк

Скриншот твіта
Скриншот твіта

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Радник глави ВП неодноразово скептично висловлювався про можливість переговорів із Росією. Вимоги України до переговорів із Росією 18 серпня назвав президент Володимир Зеленський.

На брифінгу після зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом він заявив, що переговори можливі лише в тому випадку, якщо російські війська залишать територію України у тих кордонах, що біли до 2014 року.

Раніше Подоляк проаналізував заяву міноборони рф щодо отруєння окупантів на Запорізькій АЕС, та зазначив, що імовірно у отруєнні винна променева хвороба.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти готують масований ракетний удар: Михайло Подоляк попередив українців про небезпечні дні.

Як повідомляв "Знай.ua", у Міноборони рф перестаралися із забороненими речовинами і гордо заявили про ліквідацію українського супутника ICEYE.

Також "Знай.ua" інформував, що Михайло Подоляк назвав причину, чому не вдалося підготуватися до війни досконало.