Рф частково закриває повітряний простір на 4 дні у трьох областях поблизу кордону України.

Росія закриває окремі ділянки повітряного простору у Липецькій, Воронезькій і Бєлгородській областях на період з 22 по 25 серпня, про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Скриншот зведення Генштабу
Скриншот зведення Генштабу

За наявною інформацією ворог, закриває окремі ділянки повітряного простору в Липецькій, Воронезькій та Білгородській областях у період з 22 по 25 серпня цього року. - йдеться у повідомленні Генштабу.

Імовірно, після влучань по базах зі зброєю та боєкомплектом в Криму, окупанти вірять, що ЗСУ може вдарити і по складах зі зброєю прилеглих з Україною регіонів. Адже поступала інформація, що росія в терміновому порядку перекидує вглиб країни зброю, щоб не діставали українські РСЗО.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Скриншот карта рф
Скриншот карта рф

Також важливо, що військові аналітики прогнозують, що у важливі для України дні путін може зробити спробу прориву з боку білорусі в бік Києва. Київська область завжди буде під загрозою обстрілів та наземних наступів з боку білоруських військ, які, попри заяви брехливого вусатого диктатора, все одно в союзі з російськими окупантами.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти готують масований ракетний удар: Михайло Подоляк попередив українців про небезпечні дні.

Як повідомляв "Знай.ua" у Міноборони рф перестаралися із забороненими речовинами і гордо заявили про ліквідацію українського супутника ICEYE.

Також "Знай.ua" інформував, що Київську область можуть атакувати з боку Білорусі, але українські бійці готові до будь-яких сценаріїв – голова КОВА Кулеба.