Офіцер бригади тактичної авіації ПС ЗСУ Дмитро Кметюк, встановив новий рекорд з плавання у аеронавтичному п'ятиборстві.

Військовий бригади транспортної авіації Повітряних Сил ЗС України Дмитро Кметюк проплив дистанцію 100 метрів з перешкодами за 57.1 секунди. Таким чином він побив попередній світовий рекорд у 57.9 секунди. Про це повідомляє Військове телебачення.

Офіцер ЗСУ встановив рекорд світу. Фоnо: скриншот Facebook
Офіцер ЗСУ встановив рекорд світу. Фоnо: скриншот Facebook

Чемпіонат світу з аеронавтичного п'ятиборства відбувається з 18 до 24 серпня у фінському місті Тікакоски на базі Академії Повітряних Сил Фінляндії.

До цього виду спорту входять стрільба, плавання на сто метрів з перешкодами, фехтування на шпагах, смуга перешкод за стандартами НАТО і спортивне орієнтування та вправи з баскетбольним м’ячем.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Офіцер ЗСУ встановив рекорд світу. Фоnо: скриншот Facebook
Офіцер ЗСУ встановив рекорд світу. Фоnо: скриншот Facebook

Цікаво й те, що Дмитро лідирує у особистому заліку не лише з плавання, але й зі стрільби з пневматичної зброї.

Будь-яка перемога України в культурному шарі, або у спорті - це перш за все нагадування про війну в Україні, та про потреби, які можуть задовільнити західні партнери, та світова спльнота.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти готують масований ракетний удар: Михайло Подоляк попередив українців про небезпечні дні.

Як повідомляв "Знай.ua" у Міноборони рф перестаралися із забороненими речовинами і гордо заявили про ліквідацію українського супутника ICEYE.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ отримають від США нові "плюшки", здатні переламати хід війни.