Розташування штабів російської армії в Луганську та Лисичанську було розкрито самими російськими солдатами.

Місцеперебування штаб-квартири окупантів бійці ЗСУ виявили завдяки світлинам на смартфоні одного із рашистів, де була включена функція геотегів (до фотографій приєднувалося точне місце на мапі, де це фото було зроблене). Про це повідомляють у телеграм-каналі "Чорних запорожців".

Геолокація по якій вдалось визначити базу. Фото: скриншот Telegram
Геолокація по якій вдалось визначити базу. Фото: скриншот Telegram

Таким чином у Луганській області під обстріл потрапив штаб російських окупантів. Як виявилося, це була колишня будівля СБУ, кількість загиблих не повідомляється. Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай підтвердив, цим вибухом було знищено армійський штаб. За ого інформацією постраждати від вибуху могло понад сто офіцерів рф.

Вибухи в Лисичанську. Фото: скриншот з відео
Вибухи в Лисичанську. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також повідомляється, що у момент удару у будівлі суду окупанти проводили нараду.

Українські військові трохи ошелешені, адже вважають, що їм приходиться воювати з ідіотами, хоча вони мають технічну перевагу перед українцями.

Раніше у Попасній було знищено базу вагнерівців, яку "знайшли" по публікації військового кореспондента, який вихвалявся, що відвідав базу ПВК.

Нагадаємо, ми писали, що у трійці антилідерів виявилася навіть столиця: у МВС назвали області із найбільшою кількістю колаборантів.

Як повідомляв "Знай.ua" у москві затримали бурята, який емоційно заявив про війну в Україні

Також "Знай.ua" інформував, що путін зібрався мобілізувати інтернет-патріотів, які підтримують війну: дивані експерти напружилися.