Незабаром російський диктатор може оголошувати про відновлення Радянського Союзу. Він розуміє, що його життя добігає кінця, а головний план все ще не було здійснено.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов у новому інтерв'ю для порталу ТСН.

На його думку, у Кремлі цілком серйозно розглядають варіант того, щоб відновити СРСР. Навіть було підібрано дату для цієї "грандіозної події", все як любить путін.

Олег Жданов, військовий експерт
Олег Жданов, військовий експерт

Статися це може вже 22 грудня, але тут є «хороший запобіжник» в особі білоруського президента Олександра Лукашенка.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Це головна проблема Путіна. Чому? Тому що Лукашенко не погоджується на інтеграцію Білорусі з Російською Федерацією. Він не хочу втручати білоруську армію в цю війну на боці Росії. Чому? Тому що на цьому тримається його влада", - йдеться у повідомленні.

Паспорти СРСР. Фото: facebook.com/SecurSerUkraine
Паспорти СРСР. Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Поки він все ще може ухвалювати рішення, а також тримає армію над собою, і тим самим утримує крісло президента, хоч і незаконно з 2020 року, цього може не статися.

Якщо в один момент путін його дотисне, і Олександр Лукашенко поступиться своєю армією, або ж суверенітет країни, то з посади його швидко знімуть.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

"Його чи власні еліти скинуть за таку зраду, чи його скинуть Путін, бо Лукашенко стане головною його проблемою", - вважає військовий експерт.

До речі, ні для кого не секрет, що розпад Радянського Союзу – особистий біль для путіна, і він завжди мріяв про його відновлення.

Нагадаємо, що побачити HIMARS і померти: російський пропагандист потрапив під удар ЗСУ та приєднався до Кобзону

Раніше повідомлялося, що артилеристи ЗСУ продемонстрували неймовірну міць на полі бою: під ногами окупантів палає земля

Також, Подоляк підрахував, що росія у цивільних українців б'є в 73 рази більше, ніж у військових