На Львівщині, у місті Стрий московські найманці в рясі продовжують сіяти смуту між прихожанами, проте віряни навчилися чинити опір.

У Twitter повідомляється, що у Стрию московського попа облили зеленкою просто на службі.

У місті Стрий , на Львівщині , сталося диво Господнє ! Московські попи позеленіли просто на очах вірян. йдеться у повідомлені.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Під дописом з'явились коментарі українців, які обурились чому тільки тепер. Що роблять попи МП в Україні:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

"Гнати в шию всіх і все, що має зв'язок з московією. Взагалі незрозуміло, як ця гебня кремлівська 30 років в Україні тримається? Як це можливо?", "В Україні обливають зеленкою НЕлюдей. Людей ніхто не обливає", "А чому мокшанська церква ще там існує?", "А на Львівщині ще є московські попи??? Капєц!Львів'яни???чому???", "Оце я розумію "зелена неділя", треба її частіше проводити", "Замироточили діамантовим зеленим, Ізус-Марія святі дива" - підкреслили користувачі Twitter.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

І хоча новина доходида до мережі з травня, все ж не втратила приємності у її прочитані та вигляді.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ дякують окупантам за підказку, де знаходиться штаби у Лисичанську.

Як повідомляв "Знай.ua" у Курській області рф вірять в ЗСУ та наближають нашу перемогу: камаз із "гарматним м'ясом" не доїхав до фронту.

Також "Знай.ua" інформував, що Сергій Притула та Ігор Лаченков показали, заради чого українці зібрали 600 мільйонів гривень: набагато ефективніше Байрактарів.