Ракетний терор мирних українців - одна із "стратегій" російських окупантів, які зазнають краху на полі бою проти ЗСУ. Про це відкрито заявив російський окупант Анатолій Дремов у своєму Telegram.

Напередодні, 17 серпня, Харків здригнувся від чергового потужного вибуху. Російські окупанти завдали ракетного удару по житловій багатоповерхівці. Внаслідок цього загинуло семеро мирних жителів, а 13 отримали поранення, серед них і 11-річна дівчинка. Наступного ранку терористи запустили ракету ще й по гуртожитку.

Зруйнований будинок у Харкові, фото: Telegram Харків зараз
Зруйнований будинок у Харкові, фото: Telegram Харків зараз

Російський окупант Анатолій Дремов вже відкрито написав, що вбивства мирних жителів відбуваються більш ніж свідомо – це одна з "тактик" загарбників, яка, як вони вважають, допоможе їм перемогти. За словами злочинця, такі "радикальні дії" можуть спонукати Київ до поступок.

Пост окупанта. Фото: скрін telegram
Пост окупанта. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Сьогоднішній удар по Харкові це вимушений захід. Ця війна вже всіх виснажила. Замість двох тижнів ця війна затягнулася на пів року. Час переходити до радикальних дій. Винищення мирних людей може вплинути на Київ, і це може допомогти нам виграти війну. На жаль, інакше нам не перемогти", – написав терорист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російські окупанти порадували ЗСУ видовищною самоліквідацією: премія Дарвіна знайшла своїх лауреатів.

Також наш портал інформував, що Подоляк підрахував, що росія по громадянських українцях б'є у 73 рази більше, ніж по військових: "Терор населення".

Крім того, наш портал інформував, полонений окупант надивився телевізора, і вирушив воювати через "тиранію Києва" народу Донбасу: "У православних є таке поняття".