Незабаром Збройні сили України отримають ще більше зброї від західних партнерів. Все завдяки експертам із Національної безпеки.

Про це вони заявили у новому сюжеті порталу The Hill.

Справа в тому, що на думку як мінімум 20 експертів та фахівців з національної безпеки, війна перебуває у своєму «вирішальному моменті». Саме тому Сполучені Штати Америки повинні будуть активізуватися і надати ще більше зброї.

Сенат США, фото: скріншот з відео
Сенат США, фото: скріншот з відео

Бездіяльність на сьогоднішній день може показувати "ненавмисне виривання поразки з пащі перемоги», і цим надасть серйозну небезпеку для США та всіх їхніх союзників.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Через надмірну обережність щодо провокування російської ескалації (як звичайної, так і ядерної) ми фактично поступаємося ініціативою президенту Росії Володимиру Путіну і зменшуємо тиск на Москву, щоб вона припинила свою агресію і серйозно підійшла до переговорів", - йдеться у повідомленні.

Постачання зброї в Україну, фото з вільних джерел
Постачання зброї в Україну, фото з вільних джерел

Імперські замашки путіна проти народу України це не лише образа, а й спланована програма геноциду. Спрямовано це на те, щоб стерти нашу країну з карти землі.

Від уряду США зараз усі чекають вирішальної відповіді, адже за правильного озброєння та підтримки нам вдасться швидко виграти цю війну.

Конгрес США, фото Wikimedia Commons
Конгрес США, фото Wikimedia Commons

"Якщо це вдасться, нашим солдатам із меншою ймовірністю доведеться ризикувати своїм життям, захищаючи союзників США за договором, яким Росія також загрожує", - заявили вони.

Нагадаємо, що у ЗСУ назвали найпотужнішу зброю в арсеналі на сьогоднішній день

Раніше повідомлялося, що Олаф Шольц забрав методичку у Макрона і закликав світ вести діалог із терористами .

Також Олег Жданов розповів, чому важливо зберегти життя окупантів на Херсонському напрямку: можуть стати корисними .