Майстер спорту з гирьового спорту, учасник різних змагань, п’ятикратний чемпіон Волинської області 35-річний Ігорь Скучинський тричі ставав чемпіоном України, боронить Україн з 2017 року.

Ігор розповів, як вдалося зупинити атаку на Житомир, та кому завдячує найбільше. Про це у повідомленні ГУР.

Ігор Скучинський. Фото: скриншот Facebook
Ігор Скучинський. Фото: скриншот Facebook

Ігор неодноразово опинявся у складних обставинах, але завдяки своїй миттєвій реакції, швидкому аналізу рятував не лишень себе, а й підлеглих.

За словами розвідника, життя залежить не від зброї, якою маєш захищатися, а від молитви матері та вірного побратима, який зможе витягти тебе з поля бою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ігор Скучинський. Фото: скриншот Facebook
Ігор Скучинський. Фото: скриншот Facebook

Мали завдання не допустити просування орків на Житомир. Ми зайняли вигідні позиції на пагорбах. Звідти добре було видно центральну дорогу. Саме заходило сонце і сліпило росіян. Буквально за 20 хвилин бою ми знищили 14 машин, близько 50 пошкодили. Навколо лежали трупи росіян і їхні ж танки розверталися по них, аби втекти. Я доповів командиру, що завдання виконано - розповідає герой.

Хлопець втратив ногу, проте не втратив сили духу, віри в себе. У тілі Ігоря й досі 11 осколків та голос у нього оптимістичний.

Старший лейтенант Ігор Скучинський нагороджений двома орденами – "За мужність" ІІІ ступеня та Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Нагадаємо, ми писали, що мінометники ЗСУ невловимі та фатально точні - продемонстрували філігранну роботу по позиціях окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua" полонений окупант надивився телевізора, і вирушив воювати через "тиранію Києва" народу Донбасу.

Також "Знай.ua" інформував, що звільнення Херсона може пройти без вуличних боїв – десятки тисяч окупантів опинилися у пастці.