Керівництво російських окупантів продовжує заманювати людей на свій бік. Обіцяють величезні гроші за "відрядження".

Про це стало відомо завдяки новим даним від Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Опубліковано їх на сторінках відомства в соціальних мережах.

Справа в тому, що керівництво Росії продовжує агітувати російських держслужбовців. Бажають їх відправити на роботу на окуповані території України.

Наприклад, співробітникам адміністрації міста Білгород обіцяють навіть заплатити подвійний оклад, аби вони були згодні працювати у "ЛНР" та "ДНР".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Крім того, з міського бюджету компенсуватимуть усі витрати, пов'язані з таким відрядженням. Особисті витрати також входять до цієї сфери.

"Запроваджуються надбавки до добових в іноземній валюті (маються на увазі українські гривні) з розрахунку: 50% – голові адміністрації; 40% – першому та деяким іншим заступникам; 30% – начальникам відділів та їх заступникам, а також головним та провідним спеціалістам" - йдеться у повідомленні під постом.

Леонід Пасічник і Денис Пушилін
Леонід Пасічник і Денис Пушилін

Збільшення виплат пов'язане безпосередньо з небажанням чиновників їхати до України. Вони бояться за свою безпеку, бо вже були інциденти з їхніми колегами. Таке небезпечне відрядження може дорого їм коштувати, і навіть не про фінанси.

"Наразі керівництво Білгородської області відповідає за підтримку російського окупаційного режиму у Білокуракінському та Троїцькому районах Луганської області. З вересня за участю білгородських вчителів там планується відкриття шкіл. Туди ж прямують і виховательки для дитячих садків із РФ" - продовжили в ГУР МО.

"ДНР", фото з вільних джерел
"ДНР", фото з вільних джерел

Нагадаємо, що головний тиктокер Кадиров відправляє в Україну нову партію "м'яса": попередня швидко закінчилася

Раніше повідомлялося, що воїни ЗСУ зібрали з трофейної російської техніки унікальну артустановку: ефективно "гасить" окупантів на передовій

Також арабський бізнесмен "Шейх" примчав захищати Україну від російських окупантів.