Російські окупанти почали навмисно повертати українські міста у Середньовіччя. Роблять усе для того, щоб українці не жили багатшими, ніж вони.

Про це висловився голова Офісу президента України Андрій Єрмак на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter .

Місцева "влада" змушує жити людей без світла, води, опалення та свободи. Все це вони роблять навмисно, тому що не хочуть, щоб люди жили краще, ніж вони у своїй "великій Росії".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Росія в цій війні використовує прийом "машини часу", відкидаючи цілі українські міста у Середньовіччі. Люди живуть без світла, зв'язку, тепла, води та газу. Без прав та законного захисту", - йдеться у повідомленні.

Справа в тому, що саме в таких умовах живуть багато років мільйони жителів Росії. І це за умови, що війна не йде на їх територію.

Руйнування, фото: ДСНС
Руйнування, фото: ДСНС

"Середньовіччя" - основна стаття експорту країни-агресора", - підсумував політик.

До речі, нещодавно в одному зі своїх інтерв'ю глава Офісу президента розповів, як Україна та весь цивілізований світ може здобути перемогу над Кремлем, і зберегти це на багато років. Для цього Захід має набагато швидше і у великих кількостях постачати, а також посилити санкції. Усі ці речі мають стати головною метою Європи та США найближчим часом.

Андрій Єрмак. Фото: YouTube
Андрій Єрмак. Фото: YouTube

"Візовий бан для росіян = приниження. Зброя + санкції + ізоляція та приниження = перемога над "російським світом" із прицілом на багато років. Саме цього боїться РФ", - зазначив Єрмак.

Нагадаємо, що таролог Людмила Хомутовська побачила Донецьк у складі України вже за рік, а День незалежності пройде зі сльозами на очах .

Раніше повідомлялося, що залишилися без грошей та авторитету: партнери путіна можуть відмовитися від російської бронетехніки через невдачі в Україні

Також, Михайло Подоляк пояснив, доки Україна воюватиме