Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що навіть розмови про можливі візові обмеження змогли повернути громадян росії до усвідомлення війни та відповідальності.

За його словами, втрата віз може стати першим кроком до російського бунту. Про це Михайло Подоляк написав у своєму Twitter.

Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube
Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube

Навіщо потрібні візові обмеження для громадян Росії? Півроку війни довели: їх не хвилюють масові вбивства, зруйновані міста, ядерний шантаж, Буча чи Маріуполь. Лише розмови про втрату віз змогли повернути до усвідомлення війни та відповідальності. А це перший крок… до бунту у рф, Михайло Подоляк.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також Подоляк пояснив навіщо рф обстрілює ЗАЕС. На думку радника ОП, рф б’є по частині АЕС, де акумулюється енергія, що живить південь України. Мета – від’єднати нас від ЗАЕС і звинуватити в цьому українську армію. Також він звинуватив у бездіяльності ООН і МАГАТЕ, заявивши, що ці високоповажні організації "продовжують уважно вивчати стелю".

Михайло Подоляк нагадав, що рф не що інше, як країна-загарбник та вбивця, що прийшла на чужу землю з війною. Україна має всі законні підстави звільняти свої території, зокрема за допомогою будь-якої зброї. А також, що Крим це територія України, як і Донецьк, Херсон та ЗАЕС, яку загарбали росіяни.

Нагадаємо, ми писали, що відступити і перефарбувати Кремль у жовто-блакитний колір: терорист Гіркін дав слушну пораду російським військовим.

Як повідомляв "Знай.ua" Арестович розповів, як путін "стусаном" відправив Медведєва до "ЛНР", а той зганьбився.

Також "Знай.ua" інформував, що дружина окупанта розкрила подробиці вибухів у Криму, і передбачила нові провокації від росіян.