З'явилися нові подробиці щодо вибуху на аеродромі в Криму. Дружина окупанта розповіла, що там відбувалося насправді.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови, що опубліковано на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Справа в тому, що на російську владу скаржаться вже самі громадяни. Їм набридло жити під орудою тих, хто віддає настільки ущербні накази.

Дружина окупанти з ОРДЛО розповіла своєму чоловікові, який зараз вочевидь воює в Україні, нові подробиці про життя в квазіреспубліках. Також з'явилися подробиці про удар у Криму.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Жінка розповіла, що російське ППО показало все, на що воно здатне, тобто можна сміливо говорити про те, що воно не працює.

Российские оккупанты, фото: скриншот из видео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

"Якось вчасно здетонував авіасклад ... Народ вже пре на Росію, зганьбилися на весь світ, чекають поки до Москви, на Червону площу прилетить" - каже вона. Тобто панічні настрої вже почалися на всю.

Після цього сам російський загарбник зазначив, що у них у підрозділі ходять розмови про поразку за поразкою у їхніх військах, а вони ніяк не можуть дати відсічі.

Крім того, він навіть вигадав "геніальне" вирішення даної проблеми, проте, як його виконати - він чомусь ще не вигадав.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

"Там виходить, що американці відстежують, де ці ППО знаходяться, і шукають можливість так, щоб це ППО обійти... Якщо така справа, то треба супутники збивати над Україною, щоб ті вже сліпли..." - йдеться у перехопленні.

Висновок можна зробити один – слідів інтелекту у них уже не залишилося, адже ті самі не розуміють, за що вони борються.

Нагадаємо, що карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі зізналася, як побачила уві сні закінчення війни: названо можливі терміни

Раніше повідомлялося, що американський дипломат розповів, чому Україні важливо повернути Крим найближчим часом .

Також, бойовик із "ДНР" потрапив на церковне свято в полон до ЗСУ, і того ж дня дізнався про загибель сина на війні