Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович вирішив висловитися щодо несподіваного візиту колишнього президента Росії на територію "квазіреспублік".

Обговорив він цю тему разом із російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним. Вони регулярно протягом майже шести місяців збираються разом і обговорюють ситуацію на фронті.

Новинний простір вечора четверга, 11 серпня, заполонила інформація про відвідування Дмитра Медведєва Луганської області. Крім того, він мав особливу "місію".

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Олексій Арестович зазначає, що нормальна людина ніколи не поїхала б з такою метою до "ЛНР", проте росії пощастило, що в них є в арсеналі слухняний прихвостень, який виконає все. Він не розуміє, що "його засвічують, як тушку на заклання".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дмитро Медведєв, фото: скріншот
Дмитро Медведєв, фото: скріншот

"Щодо Медведєва, він дурень і не розуміє, що з ним роблять. Його засвічують, як тушку на заклання. давайте домовимося". Але оскільки він перебуває в процесі алкогольного розпаду особистості, він не відбиває дупля. Будь-яка інша нормальна людина не поїхала б з такою місією. Путін його стусанами туди загнав", – сказав радник голови ОПУ.

Дмитро Медведєв, фото: скріншот
Дмитро Медведєв, фото: скріншот

Нагадаємо, що він відвідав Донбас, де зустрівся з головами "ЛНР" Леонідом Пасічником та "ДНР" Денисом Пушиліним. За словами пропагандиста, вони провели там нараду з безпеки. Це досить показовий візит і ще одна провокація від росіян. Вони хочуть показати всю серйозність своїх намірів, але в результаті знову тільки розсмішили світ.

Нагадаємо, що в окупантів істерика: дрони потрапляють у "яблучко", перетворюючи ворогів на "добрих росіян"

Раніше повідомлялося, що росія використала половину своїх військових ресурсів, а загальну мобілізацію боїться — чи ще довго вистачить .

Також, російські ліси горять нещадним вогнем, і до кремля недалеко: люди задихаються від диму, площа пожеж - до 83 тис. га