Російські окупанти почали усвідомлювати, що за кожен скоєний злочин проти українського народу доведеться покарати, тому роблять все, щоб знищити докази своїх звірств. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у соцмережі facebook.

За даними ГУР екіпажі літаків Росії, які проводили пуски ракет по мирних жителів України, починають усвідомлювати, що керівництво країни надалі почне перекладати відповідальність за злочини на них. У зв'язку з цим пілоти-окупанти збирають документи, що підтверджують, що накази були отримані зверху. Докази надалі планують надати міжнародному трибуналу.

СУ-35. Фото: скрін youtube
СУ-35. Фото: скрін youtube

"Також окупанти з повітряно-космічних сил країни-терориста намагаються знищувати будь-які докази їхньої участі у вбивствах мирного населення України. Здійснюючи підкупи та пропонуючи хабарі окупанти намагаються прибрати відомості про себе з бойових наказів і розпоряджень", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, путін почне готуватися до мирних переговорів з Україною ближче до зими: все залежить від битви за Херсон.

Також наш портал інформував, дружина окупанта розкрила подробиці вибухів у Криму, і передбачила нові провокації від росіян: "На Червону площу прилетить".

Крім того, ми писали, ЗСУ обіцяють платити за кожного спійманого окупанта: найсильніше потрібні злочинці Кадирова.