Кремль посилає "другу армію" світу на забій в Україну з неякісною технікою, яку здатна вивести з ладу навіть стрілецька зброя. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки на сторінці у соцмережі facebook.

Озброєння російських окупантів, яке ЗСУ вилучили на полі бою, не надійне і не відповідає сучасним вимогам. Це стосується як гелікоптерів, так і бронемашин і навіть ракет.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, російський гелікоптер Ка-52, який розхвалюють окупанти насправді - "літаючий танк" із дефектами. Його можна "приземлити" навіть за допомогою кулемета.

"У Москві стверджують, що броньована кабіна витримує попадання куль калібру 12,7-мм, а решта вузлів надійно захищена. Як виявилося на практиці, Ка-52 можна виводити з ладу кулеметом калібру 7,62-мм", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вантажівка окупантів Урал "Торнадо-У" з нібито посиленим бронезахистом при зустрічі з ЗСУ продемонструвала вкрай низьку "живучість" - уражається навіть стрілецькою зброєю.

"Високоточні" ракети також не блищать якістю. Так, крилата ракета морського базування 3М-14 "Калібр" має лише 33% шанс вразити ціль. Зазначається, що близько 30% випущених окупантами ракет потрапили до цивільних об'єктів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Остап Бендер влаштував Майдан, а Лукашенко програв Зеленському на президентських виборах: російська пропаганда вибила останні мізки молоді.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович назвав варіанти, хто стоїть за першими вибухами в Криму: у кожному з них путінський режим заляканий і слабшає.

Крім того, наш портал інформував, борець за "російський світ" став свідком злочинів окупантів, але пропаганда надто сильно зачепила мозок: "Я воюю за свою родину".